Ystad by bike


En cykelguidning genom Ystad icg Sandskogen med picnic. För pris och mer info kontakta Guidepoolen.
På två hjul till det nya Champagne! 

En aktiv cykeltur i landskapet med Köpingsbergs Vingård som mål.

Tänk om det nya Champagne ligger på Österlen? Carl-Otto Ottergren på Köpingsbergs vingård tror och hoppas det. Vi besöker vingården och får känslan av hur en svensk vinodling fungerar.
Vi cyklar österut längs den fantastiska sydkusten med utsikt över strand och hav, gör kortare avbrott i cyklandet för att testa våra sinnen på olika sätt med en del gruppdynamiska övningar tillsammans. Enkelt, kul, tankeväckande och fyllt av skratt!

Köpingsbergs vingård ligger ca en timmes cykelfärd öster om Ystad på en höjd med hänförande utsikt över Hammars Backar, havet och det böljande landskapet.

Carl-Otto på Köpingsberg bjuder oss på två egentillverkade mousserande viner som tillverkats enligt Champagne-metoden i en lättsam, glädjefylld och lärorik provning. På Köpingsberg är det alltid högt i tak! Till vinerna får vi också smaka något tilltugg.

I paketet ingår cykel och hjälm till varje deltagare. Cyklarna står färdiga för oss på Ystads Saltsjöbad (i samarbete med Roslins Cykel). Guide som leder turen berättar intressant fakta om trakten, fritidsparadiset Ystads Sandskog och lotsar gruppen genom att antal kul gruppdynamiska övningar längs vägen. På Köpingsberg får vi under Carl-Otto Ottergrens ledning en animerad och intressant provning av två viner med tilltugg. Sen äntrar i våra cyklar för återfärden som har en annan sträckning genom Sandskogen tillbaks till Saltsjöbaden.